La Guàrdia Urbana desallotja una cinquantena de persones de dues naus al carrer de Zamora

L’Ajuntament tanca amb aquesta operació la primera fase del pla d’assentaments irregulars, que consisteix a inspeccionar les naus abandonades que hi ha al districte de Sant Martí i determinar si son o no perilloses per a les persones que les ocupen. El consistori calcula que actualment unes 400 persones viuen en 25 assentaments, tot i que la xifra pot variar.

El desallotjament de les naus del carrer de Zamora coincideix amb les queixes dels ocupants de l’assentament irregular més gran de la ciutat, el del carrer de Puigcerdà, al barri del Besòs. Aquí hi malviuen unes 300 persones en condiciones extremes que reclamen solucions a la seva situació.

L’Ajuntament assegura que, des de la posada en marxa del Pla d’assentaments irregulars el passat mes d’octubre, ha donat resposta a 18 persones en situació de vulnerabilitat extrema i altres 12 s’han acollit al retorn voluntari.

Aquesta notícia l’hem pogut llegir avui al web de notícies de BTV

 

This entry was posted in Inicio and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *